Wat ?

Vedet.be is de afdeling binnen Accenium Accountancy & Tax die als doel heeft de freelance-medewerkers uit de media en artistieke sector op boekhoudkundig en fiscaal gebied te ondersteunen. Wij richten ons onder andere op muzikanten, acteurs, fotografen, auteurs, presentatoren, producers, regisseurs, productiemedewerkers, monteurs, beeld-en geluidstechnici, managers, ….

 

Waarom ?

Gust Van Moll, oprichter van Accenium Accountancy & Tax, was tijdens zijn studentenjaren productiemedewerker bij diverse evenementen en televisieproducties. Daar stelde hij al gauw vast dat voor elke productie een nieuwe creatieve ploeg werd samengesteld. De mix van een bende creatieve freelancers en de boekhoudkundige en fiscale eigenheid van dit wereldje was voor Gust het sein om iets speciaal te doen: een op maat gemaakte service voor vedetten, en dit zowel voor als achter de schermen.

 

Hoe ?

Onze voeling en verbondenheid met de sector, gecombineerd met de uitgesproken professionele aanpak van Accenium Accountancy & Tax is onze troef om uw beste keuze te zijn.

Wij loodsen u stap voor stap langsheen gekende en minder gekende boekhoudkundige en fiscale hindernissen en beantwoorden al uw vragen en onzekerheden met glasheldere adviezen.

Verder helpen we u bij het uitstippelen van de ideale koers opdat u van het financieel comfort kan genieten waar u recht op heeft, ook wanneer u het einde van uw actieve carrière bereikt.

Tot slot proberen we de administratieve last tot een minimum te beperken. Zo kunnen we u bijvoorbeeld begeleiden bij de uitgaande facturatie.

Late call? Vroege call ? Voor ons geen probleem, wij kunnen overal samenkomen. Indien gewenst kunnen wij zelfs een korte samenzit organiseren tussen twee takes in op of naast de set.

Kortom, wij zorgen voor onze vedetten.