Visie

Wij zijn uw vertrouwenspersoon

Wij willen zowel voor starters, groeiers als voor ondernemingen met een lange historiek ten alle tijde een gesprekspartner zijn die op het juiste moment het juiste advies geeft. Wij staan garant voor een betrouwbare aanpak, op maat van uw onderneming.

Wij helpen u plannen

Naast het voeren van de boekhouding van uw onderneming en het vervullen van de fiscale en vennootschapsrechtelijke verplichtingen die hiermee gepaard gaan, helpen wij u met plannen ... Immers, als vertrouwenspersoon streven wij maar één doel na: uw privé-en bedrijfsvermogen veilig stellen en vergroten. Wij helpen u bij het uitstippelen van de ideale koers opdat uzelf en uw onderneming van het financieel comfort kan genieten waar u recht op heeft, ook wanneer het einde van uw actieve carrière in zicht is.

Wij staan steeds klaar voor al uw vragen en onzekerheden.

Door onze expertise en permanente vorming zijn wij perfect geplaatst om u langsheen gekende en minder gekende fiscale hindernissen te loodsen. Bovendien kunnen wij afhankelijk van de complexiteit van uw situatie ons uitgebreid netwerk van juristen, notarissen, bedrijfsrevisoren en andere experten inschakelen. Kortom wij zorgen steeds voor een praktisch bruikbaar advies, op maat van uw verwachtingen.

Wij kiezen voor een transparante aanpak

Kiezen voor Accenium Accountancy & Tax is kiezen om in onderling overleg en in alle openheid te bekijken waar wij u van dienst kunnen zijn. Samen bepalen we wat, wanneer en hoeveel. De periodiciteit en de wijze van vergoeding van onze prestaties wordt overigens op uw maat afgestemd zodat onze prestaties steeds op een transparante manier worden aangerekend. Wij hanteren de tarieven die publiek werden gemaakt door de diverse beroepsorganisaties op basis van steekproeven en enquêtes.